Monumentaal voegwerk
Staat als een huis

Reken op solide voegwerk van J.J. Grijzenhout & Zoon BV

Niets straalt zo veel luxe en allure uit als een monumentaal pand. Om ook volgende generaties hiervan te laten genieten, is regelmatig onderhoud essentieel. Bel daarvoor niet zomaar een voegbedrijf, maar reken op de 85 jaar ervaring van J.J. Grijzenhout & Zoon BV uit Amsterdam. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk werken we niet alleen in Amsterdam. Ook voor klussen ver daarbuiten belt u 06 – 24556777

Ook voor metselwerk, dakreparatie en scheurherstel

voegwerk Amsterdam, scheur in muur, voegen, muren voegen, voegbedrijf

Dakwerk en schoorsteenreparatie

J.J. Grijzenhout & Zoon BV plaatst en repareert nokvorsten en dakpannen. We smeren deze af op kleur met kalkmortel en zetten het geheel vast. Zo kan het dak weer jaren mee.

Huizen met schoorsteen worden steeds zeldzamer, net als bedrijven die deze vakkundig kunnen repareren. Reken ook daarvoor op ons: we vervangen lood bij schoorstenen en zorgen ervoor dat uw dak er goed uitziet.

Dak repareren?

Grijzenhout & Zoon, voegbedrijf Amsterdam, schoorsteenreparatie, schoorsteen repareren,

Monumentaal voegwerk

J.J. Grijzenhout & Zoon BV past nog de oude snijvoegtechnieken toe, zoals het hoort. Om het beste resultaat te krijgen met snijvoegwerk maken wij de snijvoegmortel zelf en op de juiste kleur.

Het uithakken van versleten voegen is ook een vak apart. We doen dit met elektrische hakkers, wat aanzienlijk minder stof oplevert dan wanneer we deze zouden uitslijpen. Bel de vakman en vraag naar de mogelijkheden.

Gevel restaureren?

Scheurherstel, kalkmortel, Grijzenhout & Zoon, voegbedrijf Amsterdam, schoorsteenreparatie, schoorsteen repareren, voegwerk Amsterdam, scheur in muur, voegen, muren voegen, voegbedrijf

Bel J.J. Grijzenhout & Zoon BV voor

  • ambachtelijk snijvoegwerk
  • restauratie van monumentale gevels
  • stoepen (aanleg en herstel)
  • schoorsteenreparatie
  • klein metselwerk (eventueel met eigen assortiment oude stenen)
  • scheurherstel
  • platvol voegwerk
  • verdiept voegwerk