Schoorsteenreparatie rondom Amsterdam

Neem direct contact met ons op

Een gevel is het visitekaartje van uw pand of monument. U geeft al snel een slechte indruk af bij beschadigde of versleten voegen. Daarnaast is goed voegwerk erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw pand. J.J. Grijzenhout & Zoon BV is een ervaren specialist op het gebied van voegen het en restaureren van gevels. We zetten altijd een stap extra om u de beste diensten aan te bieden. Daarnaast zijn wij er ook voor metselwerk, dakreparaties en scheurherstel. Meer weten? Maak een afspraak.

Monumentaal voegwerk

Het bijhouden van voegwerk is belangrijk om twee redenen. Allereerst ziet een mooi gevoegde gevel er een stuk beter uit dan een gevel waarvan het voegwerk gescheurd of gebarsten is. Daarnaast zorgt goed voegwerk ervoor dat het de gevel goed beschermd blijft. Op deze manier is hij beter bescherm tegen de verschillende weersomstandigheden. 

J.J. Grijzenhout & Zoon BV is gespecialiseerd in voegwerk van hoge kwaliteit. Om het beste resultaat te krijgen, maken wij onze eigen snijvoegmortel zelf. Dit geldt dus ook voor de kleur. Het uithakken van versleten voegen is ook een vak apart. We doen dit met elektrische hakkers, wat aanzienlijk minder stof oplevert dan wanneer we deze zouden uitslijpen. Uitstekende kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We analyseren de gevel en zorgen altijd voor een eerlijke prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gevel restaureren? Neem contact op

Dakwerk en schoorsteenreparatie

Wij plaatsen en repareren ook nokvorsten en dakpannen. Onze diensten worden afgesmeerd met kalkmortel op kleur en we zetten het geheel vast. Op deze manier kan uw dak weer jaren mee. 

Ondanks dat huizen met een schoorsteen steeds zeldzamer worden, kan je bij J.J. Grijzenhout & Zoon BV terecht voor uw schoorsteenreparatie. We vervangen vakkundig het lood bij schoorstenen en zorgen ervoor dat uw dak er in combinatie met de schoorsteen goed uitziet.

Uw dak in perfecte conditie

De diensten van J.J. Grijzenhout & Zoon BV

  • ambachtelijk snijvoegwerk 
  • restauratie van monumentale gevels 
  • stoepen (aanleg en herstel) 
  • schoorsteenreparatie 
  • klein metselwerk (eventueel met eigen assortiment oude stenen) 
  • scheurherstel 
  • platvol voegwerk 
  • verdiept voegwerk
Meer weten? Neem contact op